FAMILIEFØRSTEHJÆLP

Formål med kurset er at  give dig og din familie redskaberne til at yde førstehjælp både i livstruende situationer, men også i mere de situationer der nemt kan opstå i hverdagen med børn – som f.eks.

  • Forbrændinger
  • Sygdom
  • Fremmedlegmer i luftvejene
  • Småskader (splinter, buler, hudafskrabninger mv.)

Kurset er for dig, der gerne vil deltage i et førstehjælpskursus sammen med f.eks. din familie, dine venner eller noget helt tredje. Børn i alle aldre er velkomne.

Kurset varer 3 timer

Hvor – Jeg kommer ud til jer med alt hvad der er brug for til førstehjælpsundervisningen. For at kunne øve førstehjælp er der brug for god gulvplads, f.eks. en stue, et klasselokale eller lignende. Kurset afholdes på de datoer og tidspunkter, der passer ind i jeres program.

Når kurset er slut kan du yde førstehjælp ved småskader, handle hensigtsmæssigt ved sygdom, fjerne fremmedlegemer i luftvejene og yde førstehjælp ved forbrændinger og ætsninger. Derudover får du gode råd til forebyggelse af ulykker i hjemmet.

Kurset er kompetencegivende, og der udstedes førstehjælpsbevis godkendt af Dansk Førstehjælpsråd, som er gyldigt i 24 måneder.

Det koster: 300 kr. pr deltager. Minimum 4 deltagere og max 15 deltagere.

Ved kørsel syd for Århus vil der forekomme kørselsgebyr. Detaljerne aftaler vi inden kurset.

Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 27 58 34 94 eller sende en mail på info@andersbjoreng.dk